• Ferma de capre


Fabrica productie lactate

Fabrica de procesare lapte, exclusiv de capra, are o capacitate de productie de 20,000 litri/zi, este complet automatizata, cu utilaje de ultima generatie, capabila sa respecte toate normele de igiena si control, impuse si recomandate de comunitatea europeana.

▶ Mai multe info..

Info pe scurt

Capre de rasa inalt productive.
Specialisti in zootehnie de renume international.
Ferme zootehnice moderne si complet echipate.

Ferma de capre

Elcomex Agroindustrial si-a propus investitii majore in agricultura si zootehnie, avand la origini un obiectiv rational si unul sentimental.

Rational. Romania a avut din totdeauna pamanturi fertile, reusind de-a lungul timpului sa obtina rezultate notabile in agricultura si zootehnie.

Investitia in agricultura si zootehnie este, in momentul de fata, una cu potential ridicat de reusita, necesitatea la nivel national si mondial de crestere a capacitatilor de hranire a populatie fiind o nevoie intens mediatizata.

Dobrogea este binecunoscuta pentru proprietatile solului in ceea ce priveste cresterea si exploatarea animalelor, in special rumegatoare.

De aceea obiectivul nostru este acela de a creste si exploata capre de rase inalt productive. Efectivul fermei va creste in fiecare an, avand o prima finalitate in 2017, cu un efectiv de 12.000 capre in lactatie (cea mai mare ferma de capre din lume).

Emotional. Romania a fost din totdeauna o tara preponderent agricola si zootehnica.

Deziderate precum “granarul europei” (cum era numita Romania in perioada interbelica) sunt dorinte ce pot fi atinse daca se intelege sa facem  o agricultura/ zootehnie sanatoasa, intens tehnologizata, cu specialisti, de care nu credem ca ducem lipsa.

Avem resurse naturale care sa ne permita sa obtinem rezultate remarcabile, avem specialisti de talie mondiala, avem infrastructura moderma si performanta in exploatarea  terenurilor si cresterea animalelor, dorinta si mandria de a  pune umarul la  realizarea unui proiect unic in lume.

Puncte forte pentru Ferma de capre:

  · Capre de rase inalt productive

  · Specialisti in cresterea si exploatarea caprinelor de renume international

  · Ferme de capre moderne si complet echipate

  · Personal pregatit si calificat

  · Tehnologii de muls complet automatizate